Blog block

Blog block

Oorspronkelijke layout - Ontwerp: Anita van SchieveenHad ik al die tijd een writer’s block voor mijn blog? Ja, ergens wel. En toch ook weer niet. Inspiratie had ik namelijk wel, in mijn hoofd heb ik heel wat blogs gemaakt. Maar ik had steeds het gevoel dat ik eerst over de grote dingen die mij blij maakten moest schrijven voordat de kleine blijmakers aan bod mochten komen. Ik was mezelf dus lekker aan het beperken… Bijzondere dingen om over te schrijven waren er genoeg, maar de mensen die mij kennen horen dat ook wel via een andere weg natuurlijk. Niet alles hoeft op internet.

En met dat beperken van mezelf werd het hier dus steeds stiller, zeker in combinatie met het hebben van weinig tijd. Maar toen ik eind vorig jaar een recept wilde opzoeken op mijn eigen blog, ontdekte ik dat mijn hele domein in quarantaine stond… Mijn website was niet meer te benaderen en dat zorgde voor een behoorlijk baalmoment.
anitaschrijft.nl is bij mij gaan horen. Ik heb het domein gekregen, maar daardoor stond het niet op mijn naam. Gelukkig was ik nog net op tijd en kon ik het domein nog terugkopen bij de provider. Tijd om anitaschrijft.nl op mijn naam te zetten en te verhuizen naar een andere provider.

En dat in de drukste periode van mijn leven! Ik ben Flexwebhosting heel dankbaar voor alle hulp hierbij. Helaas werkte mijn oude layout niet meer na alle updates, dus daar ga ik me nog een keer mee bezig houden. Alles op zijn tijd. Voor nu eerst deze blog posten!

 

4 Reacties

Reacties zijn gesloten.