Deva Premal

Deva Premal

Songtekst Om Tare Tuttare - Foto: Anita van SchieveenEen collega gaf me een paar jaar geleden een cd cadeau, van Deva Premal. Nóóit van gehoord. Het was mantra-muziek en daar had ik sowieso niet eerder naar geluisterd. Maar het is muziek waar je vrij snel verslaafd aan raakt! Toen ik een mp3-speler kreeg verhuisde de muziek mee en genoot ik er ook in de trein en in de bus van.

Drie jaar geleden ontdekte ik een maand te laat dat ze een concert in Nederland had gegeven… Vorig jaar was ik er wel op tijd bij en afgelopen week zat ik wederom in de zaal. De nummers waarbij je alleen luisterde waren ver in de minderheid. En samen zingen in een compleet uitverkochte schouwburg is indrukwekkend! Miten, de partner van Deva, zorgde voor de extra dimensie door soms de mannen en dan weer de vrouwen te laten zingen. Of alleen de balkons en dan weer de zaal. Tussendoor waren er prachtige solo’s op de fluit van Manose. En natuurlijk grapjes en wijze woorden van Miten, evenals mooie Engelstalige liedjes. Een energie die niet te vergelijken is met andere concerten die ik heb meegemaakt. Om nog lang van na te genieten!

Eén reactie

  1. Ha Anita,

    Mooi stukje en wij genieten ook nog na. De goede energie werkt nog steeds door. Het fantastische concert en aansluitend een paar wandeldagen Texel gaven een ware boost voor de komende drukke tijd.

    Lieve groet, Trudy

    Trudy Kool

Reacties zijn gesloten.